Flyer vijfde in Stal Hendrix Competitie

Vandaag werd in Koningsbosch de KWPN – Stal Hendrix Competitie voor vier- en vijfjarige springpaarden verreden. Fokproduct Flyer (Numero Uno x Corofino) wist hier de vijfde plaats te behalen onder Limburgse amazone Aniek Poels. Ze nam deel aan de competitie voor vierjarigen.

De 27-jarige amazone uit Swolgen verteld: “Ik rijd Flyer pas sinds een kleine maand. Het klikte direct tussen ons. Het is een fijn te rijden paard met goede reflexen, ze is erg vlug van de grond.” De schimmelmerrie werd gefokt op Stoeterij Vissers en is inmiddels in eigendom van Ad Roefs en Ad van den Tillaart. Ze gaat verder: “Ze ontving erg goede punten van juryleden Wiel Heber en Peter van de Kallen. Namelijk een 8,7 voor het springen en een 8,5 voor het gaan in het parcours. Dat is toch iets om trots op te zijn. Het was een eerlijk parcours met lange lijnen waardoor de paarden goed te beoordelen waren.”

Dit fokproduct van Stoeterij Vissers had vandaag een vliegende start van haar sportcarrière. Een combinatie om te blijven volgen!