Kopers blij met fokproducten Stoeterij Vissers

Dit jaar werden er al 4 van de 6 veulens verkocht. Het betreft de veulens Kyra Bien (Quidam’s Son x Caretino), Kapo du Moulin (Modesto x Oberon du Moulin), Kentucky (Toulon x Lennon)  en Kathryn (Etoulon x Clarimo).

Het veulen Kathryn is op de veulenveiling in Maren-Kessel verkocht aan Cees van den Oetelaar voor een bedrag van 4.500 euro. Intussen heeft dit mooie merrieveulen alweer een nieuwe eigenaar gevonden in de internationale ruiter Gulickssen uit Zweden. Mede hierdoor gaat Kathryn een mooie sportieve toekomst tegemoet.

De stoere Kentucky is voor een bedrag van 6.000 euro verkocht op de Limburgse Veulenveiling. Er was vanuit meerdere hoeken interesse in hem. Het winnende bod kwam van Stal van de Rijt. We wensen deze stal veel plezier met dit talentvolle hengstveulen.

Kyra Bien , het elegante merrieveulen van Tres Bien (Caretino x Leonid), is verkocht aan Stal van Rixtel uit Oploo. Manon van Rixtel zocht een talent voor de toekomst en haar oog was meteen op dit talentvolle veulen gevallen. Manon is goed bekend met de fokproducten van Stoeterij Vissers. Eerder bracht zij Caressa (Caretino x Rebel Z) al uit op concoursen.

Het opvallende hengstveulen Kapo du Moulin is voor 50% verkocht aan de heer Vereijken uit Gemert met het oog op deelname aan de KWPN hengstenkeuring 2017.