Jambolaya

Entertainer x Corrado I

Informatie

  • Geslacht: Merrie
  • Geboortejaar: 2014
  • Stamboek: KWPN
  • Kleur: Vos
  • Fokker: W. Vissers – Gemert
Download PDF Horsetelex

De zeer mooi gemodelleerde voshengst Entertainer tekende voor het vaderschap van Jambolaya. De in 2009 geboren Entertainer wordt succesvol uitgebracht door Stal Hendrix stalruiter Pieter Keunen. De stam van Entertainer bevat oneindig veel succesvolle sportpaarden. Moeder Shilavsca Fortuna (zelf Z springen) is ook moeder van Cooper(v.Carolus II) die voor 110.000 euro werd 
verkocht tijdens de Expo Talent Sale. Haar volle zus bracht de veelbelovende Zellobee (v.Berlin) die momenteel succesvol is op 1.40m-niveau.

Jambolaya is het eerste veulen van de prachtige in 2010 geboren schimmelmerrie Coco. Ze heeft een beroemde grootmoeder, namelijk de Verbandsprämie-merrie Athletin(v.Athlet Z). Zij is tevens de oma van het Grand Prix-springpaard Agropoint Carthago’s Lucky Boy. Deze Holsteinse hengst werd gereden door de Braziliaanse springruiter Pedro de Andrade Costa. Er komen in totaal maar liefst dertien Grand Prix-springpaarden uit de directe bloedlijn van moeder Coco waarvan de Holstein hengst Acord I (v.Ahorn Z) de bekendste is.

Stamboom

Entertainer
Warrant
Numero Uno
pref
Karanta
ster pref keur
Shilavska Fortuna
ster, prok
Corland
keur
Mhilavska Fortuna
ster, pref, prest
Coco
Corrado I
Cor de la Bryère
Soleil
Nixe XV
Exorbitant XX
Athletin