Kylana Blue

Zirocco Blue VDL x Caretino

Informatie

  • Geslacht: Merrie
  • Geboortejaar: 2015
  • Stamboek: KWPN
  • Kleur: Bruin
  • Fokker: W. Vissers – Gemert
Download PDF Horsetelex
  • veulen

Kylana Blue is een zeer mooi merrieveulen met veel uitstraling. Haar moeder Tylana is een dochter van de Holsteins gefokte hengst Caretino. Caretino heeft zelf succesvol internationaal gesprongen met Bo Kristoffersen en Ludger Beerbaum. De stam van Caretino bracht tevens de hengst Caridor-Z, die internationaal sprong met Jos Lansink.

Kylana komt voort uit een zeer sterke moederlijn. De overgrootmoeder van haar moeder Tylana (Tronja, v.Landgraf I), gaf maar liefst vier goedgekeurde dekhengsten: Silbergraf (v.Silverster), Lawrence (v.Lantaan), Castillion (v.Caretino) en Caretissimo (v.Caretino). De KWPN-goedgekeurde hengst Rubinstein komt ook uit deze stam.

De vader van Kylana is de beroemde Zirocco Blue. Overal waar hij komt imponeert hij met zijn vermogen en manier van springen. Onder Jur Vrieling heeft hij indrukwekkende prestaties neergezet. Hij won o.a. de Wereldbekerwedstrijd in Oslo, hij won de Grote Prijs van de KWPN Hengstenkeuring en is opgenomen in het Olympisch kader. Zijn eerste nakomelingen presteren al zeer goed, zoals o.a. Light Blue del Pietriccio die rubrieken voor 6-jarigen in Arezzo won.

Stamboom

Zirocco Blue VDL
Mr. Blue
keur
Couperus
Acarla
prest, ster
Licorne des Forets
Voltaire
pref
Gekas des Forets
Tylana
Caretino
Caletto II
Isidor
Olinda
Carolus II
Kirschbluete