Fokproduct Stoeterij Vissers in Dutch Sport Horse Sales

Geronimo (Emilion x Oberon Du Moulin), een door Stoeterij Vissers gefokt springpaard, maakt deel uit van de collectie van de Dutch Sport Horse Sales 2016. Deze veiling zal 20 september plaatsvinden op Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg.

Geronimo is een prachtig paard en trekt met zijn looks veel bekijks. Hij heeft een heel mooi model en veel vermogen. Klik hier om hem te bekijken op de website van de Dutch Sport Horse Sales. Wij zijn ontzettend trots dat hij deel uitmaakt van de veiling, aangezien het een vooraanstaande veiling is waar alleen toppaarden in de collectie worden opgenomen. De DSHS is op initiatief van de welbekende Stal Hendrix tot leven gewekt. Dit jaar zal de 13 editie plaatsvinden.

Wij zijn zeer benieuwd naar hoe de veiling zal gaan verlopen.

De omschrijving die wordt gegeven bij Geronimo:

Geronimo is een échte eyecatcher. Met zijn prachtige model en enorme vermogen valt Geronimo op in de Dutch Sport Horse Sales. Geronimo is een hoog in het bloed staande zoon van Emilion uit een merrie van de Franse vererver Oberon du Moulin. Via Contender en Landgraf I gaat de pedigree van Geronimo terug op een uitmuntende Holsteinse stam. Grootmoeder Orchidee gaf naast de Nationale Merriekeuringskampioene Chinchidee ook de goedgekeurde hengst Original VDL en het Grand Prix-springpaard Quite Magic. Naast zijn enorme vermogen en reflexen maken Geronimo’s geweldige rijkwaliteiten hem een paard dat door veel ruiters en amazones verder opgeleid kan worden.

Voor meer informatie over de Dutch Sport Horse Sales, klik op deze link.