Kannan-dochter Jewel beschikt over juiste genen

Op Stoeterij Vissers is recentelijk een veulen van Kannan uit de Caretino-dochter Tres Bien geboren. Het is een prachtig veulen met veelbelovend bloed. Kannan valt keer op keer positief op in het nieuws. Zelf kan hij terugkijken op een succesvolle carrière in de topsport. Nu zijn zijn nakomelingen de beste ambassadeurs.

Zo is de tweede week van de Champions Tour in het Portugese Vilamoura alweer een paar dagen aan de gang en de Nederlandse deelnemers hebben al de eerste successen geboekt. Leon Thijssen was met de vijfde plaatse de beste Nederlander. Hij was met Quintera (v. Kannan) één van de dertien dubbel nullers.

In maart dit jaar Tijdens de Global Stars Auction op het Sentower Park in Opglabbeek bleek de vijfjarige SbB merrie Diamant van het Kloosterhof (v. Kannan) het duurst verkochte paard. Ze bracht maar liefst 260.000 euro in het laatje. Maar zijn nog meer veilingsuccessen van de donkerbruine langgelijnde hengst. Vorige maand werd het hoogste bedrag op de Zangersheide Quality Auction in Lanaken betaald voor de Kannan-dochter Kalora Z. Dit bruine merrieveulen bracht maar liefst 25.000 euro op.

De Zwitserse Steve Guerdat werd vorige maand tweede met Albfuehren’s Paille (v. Kannan) tijdens de Longines Grote Prijs van Los Angeles. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de nakomelingen van Kannan in de sport. Heeft u interesse voor het Stoeterij Vissers veulens Jewel, neem dan contact met ons op.